![]() |
![]() |
|
|
|
![]() |
zamówienie na: |
REALIZACJĘ USŁUGI SZKOLENIOWEJ Z PODZIAŁEM NA 2 CZĘŚCI: CZĘŚĆ NR 1 – SZKOLENIE O NAZWIE „KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Z ELEMENTAMI CATERINGU”. CZEŚĆ NR 2 – SZKOLENIE O NAZWIE „KELNER – BARMAN” |
zamawiający: | Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy |
tryb zamówienia: | Na podstawie Art. 4 pkt 8 ustawy Prawo zamówień publicznych. |
nr sprawy: | PUP-CP-2411-16/AF/2015 |
wartość: | nieprzekraczająca w złotych równowartość kwoty 30.000 euro |
termin składania ofert: | 25 czerwca 2015 08:30 |
wynik postępowania: | Rozstrzygnięte |
![](admin/szablony/img/poziom_02.gif)
ZAPYTANIE OFERTOWE (4388kB)
![pdf](img/ikony/pdf.png)
Zał. 1a - Opis przedmiotu do części Nr 1 zamówienia (42kB)
![pdf](img/ikony/pdf.png)
Zał. 1b - Opis przedmiotu do części Nr 2 zamówienia (42kB)
![pdf](img/ikony/pdf.png)
Zał. 2a - Oferta szkoleniowa na część Nr 1 zamówienia (104kB)
![word](img/ikony/word.png)
Zał. 2b - Oferta szkoleniowa na część Nr 2 zamówienia (118kB)
![word](img/ikony/word.png)
Zał. 3 - Oświadczenie o braku powiązań (49kB)
![pdf](img/ikony/pdf.png)
Zał. 4a - Umowa do części Nr 1 zamówienia (117kB)
![pdf](img/ikony/pdf.png)
Zał. 4b - Umowa do części Nr 2 zamówienia (117kB)
![pdf](img/ikony/pdf.png)
Załączniki do umowy
Zał. 1 do umowy - Wzór zaświadczenia (63kB)
![pdf](img/ikony/pdf.png)
Zał. 2 do umowy - Suplement (60kB)
![pdf](img/ikony/pdf.png)
Zał. 3 do umowy - Szczegółowy harmonogram (65kB)
![pdf](img/ikony/pdf.png)
Zał. 4 do umowy - Wzory ologowania (182kB)
![pdf](img/ikony/pdf.png)
Zał. 5 do umowy - Lista obecności (102kB)
![pdf](img/ikony/pdf.png)
Zał. 6 do umowy - Sprawozdanie z zakończenia szkolenia (42kB)
![pdf](img/ikony/pdf.png)
Zał. 7 do umowy - Ankieta (61kB)
![pdf](img/ikony/pdf.png)
____________________________________________________________
Informacja o wyborze Wykonawcy (1757kB)
![pdf](img/ikony/pdf.png)
metryczka
Opublikował: Wojciech Osiński (17 czerwca 2015, 14:38:08)
Ostatnia zmiana: Wojciech Osiński (15 lipca 2015, 13:36:02)
Zmieniono: Poprawiono błąd literowy
rejestr zmian tej informacji »
Liczba odsłon: 1223